طرز تهیه پیتزا ایتالیایی: خمیر پیتزا خانگی روی تخته چوب

PIZZA DOUGH بهترین خانه ایتالیایی PIZZA DOUGH

ANDREAJUNE 20، 2019

مواد غذایی + نوشیدنی ها و نظرات starters47

این تنها دستور العمل شما همیشه به خمیر پیتزا خانگی ایتالیایی معتبر ، نازک و ترد است - به طور طبیعی وگان و لبنیات و فقط 5 ماده مورد نیاز!

 

لطفاً به من اجازه دهید بهترین خمیر خانگی پیتزا ایتالیایی را که تاکنون ساخته ام ، به شما معرفی کنم.

 

این یک نسخه فوق العاده آسان از خمیر پیتزا معمولی ناپلی است و باور کنید باورم ، دقیقاً خوشمزه است.

 

من چندین سال دستور العمل ها و تغییرات بی پایان را امتحان کردم ، و این یک برنده مطلق است.

 

 

 

این خمیر پیتزا خانگی برای تهیه پیتزا های نازک و ترد به سبک ایتالیایی در خانه بسیار مناسب است.

 

اما به همان اندازه پایه ای برای کاون ، پودرهای نان ، توپ های پیتزا سرخ شده و بسیاری از دستور العمل های سرگرم کننده است.

 

و به عنوان یک امتیاز اضافی ، خمیر پیتزا اصلی ایتالیایی به طور طبیعی وگان و لبنیات نیست.

 

مواد اولیه خمیر پیتزا ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی:دستور العمل سنتی پیتزا ناپلی ، فقط 5 ماده اصلی روزمره را فراخوانی می کند: آب ، آرد ، نمک ، مخمر و روغن زیتون فوق العاده باکره.

 

اب

 

می توانید از هر نوع آب معمولی استفاده کنید ، اما مطمئن باشید که در دمای مناسب قرار دارد.

 

دستور العمل های تکرار:

 بلغور بادمجان

پخش ویدئو

مخمر خشک فعال همیشه باید با آب ولرم (حدود 22 ℃ ، 60/71 ℉) هیدراته شود ، زیرا آب سرد می تواند باعث بیرون رفتن گلوتاتیون (گلوتن موجود در مخمر) شود.

 

آرد

 

سوالی که همیشه از من پرسیده می شود این است که بهترین آرد برای خمیر پیتزا چیست؟

 

من از آرد متوسط ​​استفاده می کنم. هر زمان ممکن است آرد ارگانیک سنگی را انتخاب کنید.

 

حتماً آردی را با مقدار ترجیحاً بین W280 و W320 انتخاب کنید (معمولاً به صورت آرد نان یا آرد پیتزا فروخته می شود).

 

استحکام آرد از اهمیت حیاتی برخوردار است. آرد قوی حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر آردها است که به آن خاصیت ارتجاعی می بخشد و باعث می شود خمیر با ساختار مناسب بالا رود.

 

روغن زیتون

 

به طور سنتی ، پیتزا های ساخته شده در اجاق گاز چوبی ، روغن زیتون را به عنوان یکی از ترکیبات خمیر فرا نمی خوانند. به نظر می رسد هنگام پخت پیتزا در خانه یک ماده ابرقهرمانه است.

 

اضافه کردن مقداری روغن زیتون فوق العاده باکره به داخل خمیر به تسهیل اتصال پروتئین ها کمک می کند و باعث می شود یک توده چسبنده همگن تر ایجاد شود.

 

همچنین به یک پیتزا معطر تر ، مشابه پیتزا فروشی ایتالیایی منجر می شود.

 

نکاتی درباره بهترین طرز تهیه پیتزا ایتالیایی خمیر پیتزا ایتالیایی خانگی

خمیر پیتزا خانگی را روی تخته چوب ، برگ ریحان ، گوجه فرنگی و یک کاسه کوچک با روغن زیتون در پس زمینه قرار دهید

بعد از سالها ساخت خمیر پیتزا خانگی ، می توانم با اطمینان بهترین نکاتی را که در طول راه یاد گرفته ام به اشتراک بگذارم.

 

این نکات آسان برای دنبال کردن به شما کمک می کند تا هر بار یکبار از پیتزاهای خانگی فاقد خوشمزه ، خوشمزه و ترد تهیه کنید!



http://edwinnqtv51739.diowebhost.com/22614862/


http://archervlcr04703.canariblogs.com/-10002276


http://knoxsjar04714.jiliblog.com/23794834/


http://titusknqt40739.total-blog.com/-19011020


http://andrencsh69369.ambien-blog.com/82076/طرز-تهیه-پیتزا-ساده-و-خوشمزه


http://felixzaaz61627.blogzag.com/15614752/

http://emilianomfxp04815.look4blog.com/15492467/

 




وسایل خانگی   ,پیتزا ,، ,خمیر ,ایتالیایی ,خانگی ,خمیر پیتزا ,پیتزا ایتالیایی ,تهیه پیتزا ,است   ,روغن زیتون ,خمیر پیتزا خانگی ,تهیه پیتزا ایتالیایی ,خمیر پیتزا ایتالیاییمنبع

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

انواع فر توکار مختلف

مشخصات

آخرین جستجو ها

طبیب خانه خرید ضایعات آهن و قراضه در اصفهان گردشگری آشپزی معرفی مراکز بوتاکس تهران فروشگاه معرفی اجناس سرماسان رستوران نمایندگی لوازم یدکی لودر 600 سفال فروش انتظار فانتزی